Beckham na porscheju zaslužil

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
David Beckham je na spletnem portalu eBay za dobrih 163 tisoč evrov prodal svoj unikatni porsche 911 convertible turbo. Skupaj je bilo za dragoceni avtomobil poslanih 45 ponudb.
Oglej si celoten članek

David Beckham je za porsche 911 convertible turbo leta 2008 odštel 75 tisoč evrov, nato pa za različne predelave in dodelave še skoraj 40 tisoč evrov. To pomeni, da je nogometaš LA Galaxyja na koncu na avtomobilu zaslužil slabih 50 tisoč evrov.

Nogometni zvezdnik je dodatno okrasil sedeže, volan in platišča, kjer je opazen logotip s številko 23, ki jo Beckham nosi tudi na nogometnem dresu. Poleg klasičnih in razkošnih dodatkov je še zatemnil vsa stekla in žaromete spredaj, sedeži so tudi dodatno ogrevani. Beckham avtomobila prav gotovo ne bo pogrešal, saj ima med drugim v garaži parkiran še en bel porsche, cadillac escalade, jeep in prestižni rolls-royce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.