Avto
8 ogledov

Beckham na porscheju zaslužil

1/10
Žurnal24 main
David Beckham je na spletnem portalu eBay za dobrih 163 tisoč evrov prodal svoj unikatni porsche 911 convertible turbo. Skupaj je bilo za dragoceni avtomobil poslanih 45 ponudb.

David Beckham je za porsche 911 convertible turbo leta 2008 odštel 75 tisoč evrov, nato pa za različne predelave in dodelave še skoraj 40 tisoč evrov. To pomeni, da je nogometaš LA Galaxyja na koncu na avtomobilu zaslužil slabih 50 tisoč evrov.

Nogometni zvezdnik je dodatno okrasil sedeže, volan in platišča, kjer je opazen logotip s številko 23, ki jo Beckham nosi tudi na nogometnem dresu. Poleg klasičnih in razkošnih dodatkov je še zatemnil vsa stekla in žaromete spredaj, sedeži so tudi dodatno ogrevani. Beckham avtomobila prav gotovo ne bo pogrešal, saj ima med drugim v garaži parkiran še en bel porsche, cadillac escalade, jeep in prestižni rolls-royce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.