Beyonce podarila bugatti veyrona

Foto: Žurnal24 Veyron grand sport je kabrio različica slavnega avtomobila. (Foto: Bugatti)
Jay-Z je pred kratkim praznoval 41. rojstni dan. Njegova izvoljenka, prav tako slavna Beyonce Knowles, mu je za darilo poklonila milijon in pol evrov vrednega bugattija veyrona grand sport.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim so pop-pevko Beyonce in reperja Jay-Z-ja uradno okronali za najbogatejši par na svetu, saj sta prehitela Brad Pitta in Angelino Jolie ter Davida in Victorio Beckham.

Denar očitno ni problem, a vseeno je bil Jay-Z, znan ljubitelj drage pločevine, nad darilom navdušen, je povedal vir blizu para. Morda mu ga je Beyonce želela podariti že za 40. obletnico, saj ga je po pripovedovanju virov naročila že lani, a je morala počakati, da je prišla na vrsto.

Foto: Žurnal24 Beyonce, Jay-Z

 

Avtomobil ni samo eden najdražjih temveč tudi eden najhitrejših na svetu, saj doseže najvišjo hitrost kar 410 km/h, od 0 do 100 km/h pa pospeši v 2,4 sekunde. Zlobni jeziki namigujejo, da je Beyonce z darilom dala Jay-Z-ju jasno vedeti, da ne sme nikoli več zamuditi.

Reper ima sicer v svoji garaži obsežno zbirko avtomobilov, med drugim maybacha 62S, ferrarija F430 spyder in pagani zondo roadsterja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.