Avto
11 ogledov

Beyonce podarila bugatti veyrona

Veyron grand sport je kabrio različica slavnega avtomobila. (Foto: Bugatti) Žurnal24 main
Jay-Z je pred kratkim praznoval 41. rojstni dan. Njegova izvoljenka, prav tako slavna Beyonce Knowles, mu je za darilo poklonila milijon in pol evrov vrednega bugattija veyrona grand sport.

Pred kratkim so pop-pevko Beyonce in reperja Jay-Z-ja uradno okronali za najbogatejši par na svetu, saj sta prehitela Brad Pitta in Angelino Jolie ter Davida in Victorio Beckham.

Denar očitno ni problem, a vseeno je bil Jay-Z, znan ljubitelj drage pločevine, nad darilom navdušen, je povedal vir blizu para. Morda mu ga je Beyonce želela podariti že za 40. obletnico, saj ga je po pripovedovanju virov naročila že lani, a je morala počakati, da je prišla na vrsto.

Beyonce, Jay-Z | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Avtomobil ni samo eden najdražjih temveč tudi eden najhitrejših na svetu, saj doseže najvišjo hitrost kar 410 km/h, od 0 do 100 km/h pa pospeši v 2,4 sekunde. Zlobni jeziki namigujejo, da je Beyonce z darilom dala Jay-Z-ju jasno vedeti, da ne sme nikoli več zamuditi.

Reper ima sicer v svoji garaži obsežno zbirko avtomobilov, med drugim maybacha 62S, ferrarija F430 spyder in pagani zondo roadsterja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.