Bizarno: Ferrarija trčila na istem ovinku!

Foto: Facebook Razbita Ferrarija.
Foto: Facebook Razbita Ferrarija.
Voznika sta v razmaku nekaj sekund razbila dragocena jeklena konjička.
Oglej si celoten članek

V italijanskem mestu Osimo, blizu Ancone na jadranski obali, se je zgodila nenavadna prometna nesreča.

Na istem ovinku sta se v zgolj nekaj sekundah namreč v težavah znašla dva voznika Ferrarijev, oba sta zletela s cestišča zaradi neprilagojene hitrosti. 

Najprej je v ograjo trčil rdeč Ferrari, malce za njim še modri Ferrari, slednji je tudi zagorel, kot je moč videti na posnetku.

Očividci nesreče so poklicali nujno pomoč. Požar so hitro pogasili gasilci, voznika pa so odpeljali v lokalno bolnišnico na opazovanje. 

Sodeč po zapisih italijanskih medijev nihče od voznikov ni v življenjski nevarnosti. Šlo naj bi za turista iz Belgije oziroma Nizozemske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.