Blocku gorela noga, on pa tiščal "gas"

Ken Block je hladen kot špricer. Včasih že kar preveč. Med dirko mu je v avtomobilu izbruhnil ogenj, Block pa je nadaljeval, kot da se ni nič zgodilo.
Oglej si celoten članek

Med dirko Global RallyCross, organizirano v sklopu sejma SEMA v ameriškem Las Vegasu, je Ken Block nastopil s svojo ultra ford fiesto. Bil je veliki favorit za zmago v finalu, saj je zmagal v vseh predtekmovalnih krogih in suvereno začel tudi finale. Na začetku dirke je povedel, a se je v kabini začelo v drugem krogu nekaj smoditi.

Blocka to ni motilo in je vozil dalje. V četrtem krogu je bilo v kokpitu že megleno kot v turški savni, a je Block ohranil vodstvo še en krog, ko je v avtu izbruhnil požar. Block sodeč po posnetku še vedno ni bistveno zmanjšal tempa, čeprav je padel na drugo mesto.

A očitno je postalo tudi hladnokrvnemu Kenu sčasoma v noge malce prevroče, saj je ogenj začel dobesedno lizati njegove okončine. Končno se je vdal, ustavil in skočil iz avta ter z gasilnim aparatom hitro uredil "težavico". Koliko časa bi v kadečem se avtu zdržali vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:23 16. November 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v …

  • 06:44 15. November 2012.

    Jaz bi se dva kroga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.