Avto
22 ogledov

Blocku gorela noga, on pa tiščal "gas"

Ken Block Youtube
Ken Block je hladen kot špricer. Včasih že kar preveč. Med dirko mu je v avtomobilu izbruhnil ogenj, Block pa je nadaljeval, kot da se ni nič zgodilo.

Med dirko Global RallyCross, organizirano v sklopu sejma SEMA v ameriškem Las Vegasu, je Ken Block nastopil s svojo ultra ford fiesto. Bil je veliki favorit za zmago v finalu, saj je zmagal v vseh predtekmovalnih krogih in suvereno začel tudi finale. Na začetku dirke je povedel, a se je v kabini začelo v drugem krogu nekaj smoditi.

Blocka to ni motilo in je vozil dalje. V četrtem krogu je bilo v kokpitu že megleno kot v turški savni, a je Block ohranil vodstvo še en krog, ko je v avtu izbruhnil požar. Block sodeč po posnetku še vedno ni bistveno zmanjšal tempa, čeprav je padel na drugo mesto.

A očitno je postalo tudi hladnokrvnemu Kenu sčasoma v noge malce prevroče, saj je ogenj začel dobesedno lizati njegove okončine. Končno se je vdal, ustavil in skočil iz avta ter z gasilnim aparatom hitro uredil "težavico". Koliko časa bi v kadečem se avtu zdržali vi?

Komentarjev 2
  • lunnatic 21:23 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko

  • McClain 06:44 15.november 2012.

    Jaz bi se dva kroga