BMW pokazal obliko bodočega i5

Foto: BMW BMW i Vision Dynamics Foto: BMW BMW i Vision Dynamics Foto: BMW BMW i Vision Dynamics Foto: BMW BMW i Vision Dynamics Foto: BMW BMW i Vision Dynamics Foto: BMW BMW i Vision Dynamics
BMW je pokazal, kakšna bo njegova kompaktna električna limuzina.
Oglej si celoten članek

BMW koncept i Vision Dynamics napoveduje serijski model i5, koncept električne limuzine razreda serije 3. 

i Vision Dynamics je štirivratnik s kupejevsko napeto streho, ki bo kot serijski avto postavljen med zdajšnja i3 in i8. i5 bo eden izmed 12 električnih avtomobilov, ki jih namerava BMW dati na trg do leta 2025. Njegov domet je okoli 600 kilometrov, najvišja hitrost pa 200 km/h. Impresiven je pospešek, ki do 100 km/h znaša le štiri sekunde. 

Več o avtosalonu v Frankfurtu

V ospredju oblikovalskega pristopa je sintagma "manj je več". Znotraj je poudarek na občutku prostornosti, ki jo še poudarja velikansko strešno okno. Neokrnjen pogled navzven za vse potnike namreč postaja vse pomembnejši v času, ko se v avto prebija avtonomna vožnja, pravijo pri BMW. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.