Bratož na čelo slovenske skupine Renault

Foto: Žurnal24 Letošnje poslovanje Revoza ne bo rekordno, bo pa vseeno uspešno. (Foto: Andrej L
S 1. januarjem je prvi mož Revoza Aleš Bratož prevzel vlogo generalnega direktorja skupine Renault v Sloveniji, kjer je nasledil Erica Bernarda.
Oglej si celoten članek

Bratož bo sicer delo predsednika uprave Revoza in direktorja Revozove tovarne v Novem mestu opravljal še naprej.

Bratožu je na novem položaju nadrejen Patrick Pelata, generalni direktor, namestnik predsednika in vodja za regijo Evropa.

Eric Bernard bo še naprej direktor komercialne podružnice Renault Nissan Slovenija in komercialni direktor območja Adriatik. Tako je odgovoren za vse komercialne aktivnosti Renaulta, Dacie in Nissana v Sloveniji, Srbiji, BiH, Črni gori, Makedoniji, Albaniji, na Hrvaškem in Kosovu.

Znotraj Renaulta je generalna direkcija v posamezni državi odgovorna za koordinacijo lokalnih dejavnosti. V Sloveniji sta to industrijska dejavnost, ki jo izvaja Revoz, in komercialna dejavnost, ki jo izvaja Renault Nissan Slovenija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.