Brez voznika le še ena corsa

Foto: Žurnal24 Slovenci se radi vozimo z avtomobili. (Foto: Saša Despot)
Izžrebali smo še zadnje štiri voznike, ki se bodo v akciji Varčen voznik potegovali za opel corso ecoflex.
Oglej si celoten članek

To soboto od 9. ure dalje se bodo v Novem mestu med seboj pomerili Robert Starešinič, Monika Pintarič, Jan Vrabl in Aljaž Hribar. Petega voznika bomo izžrebali na samem kraju tekmovanja pred Mercatorjevim centrom na Cikavi v Novem mestu. Vseh pet in njihovih spremljevalcev bomo posadili v enake opel corse ecoflex in jih poslali na cesto. Zmagal bo tisti, ki bo imel ob povratku najboljšo povprečno porabo.

Ker ste lahko peti tekmovalec prav vi, se nam pridružite v Novem mestu, saj je to vaša zadnja priložnost, da si v trajno last priborite varčno corso.

Zato vabljeni, da se nam pridružite, čakal vas bo pester spremljevalni program. Med drugim si boste lahko od blizu ogledali in se popeljali z najnovejšimi Oplovimi modeli, inštruktor varčne vožnje Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje pa vam bo predstavil nekaj nasvetov, na podlagi katerih lahko vaš letni račun za gorivo zmanjšate tudi za petino.

Bliža se vrhunec
Akcija Varčen voznik, ki jo Žurnal24 pripravlja v sodelovanju z Opel Slovenija, se tako s peto tekmo v Novem mestu vse bolj bliža vrhuncu. Finale, v katerem se bodo v varčni vožnji pomerili zmagovalci vseh petih krogov, bo konec maja potekal v Ljubljani.

Foto: Žurnal24 petrol logo

 

 

Sponzorja akcije:

Foto: Žurnal24 sponzor, var%C4%8Den voznik, garmin, nokian

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.