Avto
9 ogledov

Brez voznika le še ena corsa

Slovenci se radi vozimo z avtomobili. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Izžrebali smo še zadnje štiri voznike, ki se bodo v akciji Varčen voznik potegovali za opel corso ecoflex.

To soboto od 9. ure dalje se bodo v Novem mestu med seboj pomerili Robert Starešinič, Monika Pintarič, Jan Vrabl in Aljaž Hribar. Petega voznika bomo izžrebali na samem kraju tekmovanja pred Mercatorjevim centrom na Cikavi v Novem mestu. Vseh pet in njihovih spremljevalcev bomo posadili v enake opel corse ecoflex in jih poslali na cesto. Zmagal bo tisti, ki bo imel ob povratku najboljšo povprečno porabo.

Ker ste lahko peti tekmovalec prav vi, se nam pridružite v Novem mestu, saj je to vaša zadnja priložnost, da si v trajno last priborite varčno corso.

Zato vabljeni, da se nam pridružite, čakal vas bo pester spremljevalni program. Med drugim si boste lahko od blizu ogledali in se popeljali z najnovejšimi Oplovimi modeli, inštruktor varčne vožnje Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje pa vam bo predstavil nekaj nasvetov, na podlagi katerih lahko vaš letni račun za gorivo zmanjšate tudi za petino.

Bliža se vrhunec
Akcija Varčen voznik, ki jo Žurnal24 pripravlja v sodelovanju z Opel Slovenija, se tako s peto tekmo v Novem mestu vse bolj bliža vrhuncu. Finale, v katerem se bodo v varčni vožnji pomerili zmagovalci vseh petih krogov, bo konec maja potekal v Ljubljani.

petrol logo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Sponzorja akcije:

sponzor, var%C4%8Den voznik, garmin, nokian | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.