Brezplačna menjava in pregled zaponk

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Otroške avtosedeže s serijsko napako varnostnih zaponk, ki se prodajajo pri nas, vam bodo brezplačno pregledali in sporne zaponke zamenjali, so nam sporočili iz Baby Centra.
Oglej si celoten članek

V Baby Centru, kjer s seznama avtosedežev s sporno zaponko prodajajo modela inglesina huggy in peg perego primo viaggio tri-fix K ter dodatek za košaro peg perego kit auto navetta XL, poleg teh pa je izdelovalec varnostnih zaponk za različne znamke otroških avtomobilskih sedežev sabelt na seznam vpoklicev uvrstil še avtosedež maxi cosi citi, pravijo, da je količina teh prodanih sedežev majhna in da so po navodilih proizvajalcev preverili tudi obstoječo zalogo teh izdelkov v svojih trgovinah in ugotovili, da izdelki nimajo omenjene napake.

Ob menjavi prinesite račun

Kupce teh sedežev so prek svojih komunikacijskih kanalov o morebitni napaki varnostnih zaponk obvestili, vsem pa bo prodajno osebje preverilo varnostno zaponko na njihovem avtosedežu in jo ob napaki tudi brezplačno zamenjalo. Kupci se lahko oglasijo na kateremkoli prodajnem mestu Baby Centra in s seboj prinesejo le račun oziroma dokazilo o nakupu izdelka v poslovnih enotah oziroma v spletni trgovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.