Avto
35 ogledov

Brezplačna menjava in pregled zaponk

Dober otroški sedež naj bo z vrha lestvice glede na varnost, je enostaven za upo Žurnal24 main
Otroške avtosedeže s serijsko napako varnostnih zaponk, ki se prodajajo pri nas, vam bodo brezplačno pregledali in sporne zaponke zamenjali, so nam sporočili iz Baby Centra.

V Baby Centru, kjer s seznama avtosedežev s sporno zaponko prodajajo modela inglesina huggy in peg perego primo viaggio tri-fix K ter dodatek za košaro peg perego kit auto navetta XL, poleg teh pa je izdelovalec varnostnih zaponk za različne znamke otroških avtomobilskih sedežev sabelt na seznam vpoklicev uvrstil še avtosedež maxi cosi citi, pravijo, da je količina teh prodanih sedežev majhna in da so po navodilih proizvajalcev preverili tudi obstoječo zalogo teh izdelkov v svojih trgovinah in ugotovili, da izdelki nimajo omenjene napake.

Ob menjavi prinesite račun

Kupce teh sedežev so prek svojih komunikacijskih kanalov o morebitni napaki varnostnih zaponk obvestili, vsem pa bo prodajno osebje preverilo varnostno zaponko na njihovem avtosedežu in jo ob napaki tudi brezplačno zamenjalo. Kupci se lahko oglasijo na kateremkoli prodajnem mestu Baby Centra in s seboj prinesejo le račun oziroma dokazilo o nakupu izdelka v poslovnih enotah oziroma v spletni trgovini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.