Brezplačno na trening varčne vožnje!

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
V petek, 24. junija, bomo v okviru finalne prireditve za varčnega voznika pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku priredili tekmovanje v spretnostni vožnji z vabljivo glavno nagrado.
Oglej si celoten članek

V petek, 24. junija, bo v popoldanskih urah še posebej živahno pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku v Ljubljani, kjer bo potekalo zadnje dejanje tekmovanja za najbolj varčnega voznika, ki ga skupaj prirejata Žurnal24 in Opel Slovenija.

Več o zaključni prireditvi, kjer se boste lahko spoznali tudi z znanimi Slovenci iz sveta športa in zabave, boste lahko prebrali v prihodnjih dneh, že danes pa se lahko prijavite na tekmovanje v spretnostni vožnji. Prijave sprejemamo na elektronski naslov: avto@zurnal24.si.

Glavna nagrada trening varne vožnje
Med vsemi prijavljenimi bomo izžrebali kandidate, ki se bodo v spretnostni vožnji v t. i. mišnici potegovali za nagrado, ki jo podarja inštruktor varne vožnje iz Akademije dobre vožnje Tilen Holynski. Najbolj spreten izmed voznikov se bo lahko zastonj preizkusil na treningu varčne vožnje!

V petek ste povabljeni pred Supernovo, kjer bo poskrbljeno za zabavo, lahko se boste poučili o varčni in varni vožnji, podelili pa bomo tudi veliko praktičnih nagrad!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.