Avto
17 ogledov

Brezplačno na trening varčne vožnje!

Varčen voznik Gregor Prebil
V petek, 24. junija, bomo v okviru finalne prireditve za varčnega voznika pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku priredili tekmovanje v spretnostni vožnji z vabljivo glavno nagrado.

V petek, 24. junija, bo v popoldanskih urah še posebej živahno pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku v Ljubljani, kjer bo potekalo zadnje dejanje tekmovanja za najbolj varčnega voznika, ki ga skupaj prirejata Žurnal24 in Opel Slovenija.

Več o zaključni prireditvi, kjer se boste lahko spoznali tudi z znanimi Slovenci iz sveta športa in zabave, boste lahko prebrali v prihodnjih dneh, že danes pa se lahko prijavite na tekmovanje v spretnostni vožnji. Prijave sprejemamo na elektronski naslov: avto@zurnal24.si.

Glavna nagrada trening varne vožnje
Med vsemi prijavljenimi bomo izžrebali kandidate, ki se bodo v spretnostni vožnji v t. i. mišnici potegovali za nagrado, ki jo podarja inštruktor varne vožnje iz Akademije dobre vožnje Tilen Holynski. Najbolj spreten izmed voznikov se bo lahko zastonj preizkusil na treningu varčne vožnje!

V petek ste povabljeni pred Supernovo, kjer bo poskrbljeno za zabavo, lahko se boste poučili o varčni in varni vožnji, podelili pa bomo tudi veliko praktičnih nagrad!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.