C3 picasso za pustolovce

Foto: Žurnal24 Robustni videz spominja na terenska vozila. (Foto: Citroën)
Citroën se je odločil, da za Latinsko Ameriko izdela posebno različico modela C3 picasso aircross, ki bo naprodaj poleti 2010.
Oglej si celoten članek

Citroën C3 aircross bodo izdelovali v Braziliji, in sicer v mestu Porto Real. Namenjen je kupcem, ki iščejo drzen avtomobil za njihove avanturistične potrebe. Prednosti aircrossa sta osvetljenost in prostorna ter prilagodljiva notranjost, hkrati pa je prilagojen za brezpotja.

Foto: Žurnal24



Bolj robusten videz so zagotovili s predrugačenimi odbijači z dodatki vpadljivih srebrnih elementov, aircross je dobil novo masko, ima izrazitejše pragove, strešne nosilce, zaščito blatnikov, aluminijasta platišča, grafično preoblikovana zadnja svetila in rezervno kolo, postavljeno na vrata prtljažnega prostora, tako kot je to običaj pri pravih terenskih vozilih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.