Camaro tudi za Slovence

Foto: Chevrolet Chevrolet camaro Foto: Chevrolet Chevrolet camaro Foto: Chevrolet Chevrolet camaro Foto: Chevrolet Chevrolet camaro Foto: Chevrolet Chevrolet camaro Foto: Chevrolet Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro Foto: Andrej Leban Chevrolet camaro
Chevrolet je končno tudi slovenskim voznikom ponudil novi model camara, ki je s 6,2-litrskim V8 motorjem z močjo 318 kilovatov (432 KM) naprodaj od 49.900 evrov dalje. Cene za kabriolet se začnejo pri 56.900 evrih.
Oglej si celoten članek

Športni avtomobil, ki je paral srca in buril domišljijo ljudi po vsem svetu in bil hkrati štiri desetletja motiv na posterjih, kratkih majicah in v pesmih, je na voljo tudi v Sloveniji.

Sodobna oblika 21. stoletja je izraz Camarove bogate dediščine z nosom v obliki V, s široko in odločno držo in širokimi zadnjimi rameni. Sprednji del v obliki črke V je opremljen s projektorskimi žarometi z visoko intenzivnostjo in poglobljenimi okroglimi ksenonskimi halogenskimi lučmi s svetlečimi diodami, ki spominjajo na oči z globokim pogledom. Chevroletov zlati logo krasi sprednji del avtomobila in pogled usmerja čez izbočen pokrov motorja, ki tudi pri mirujočem avtomobilu ustvarja dinamičen vtis gibanja.

Tudi HUD

Notranjost nadaljuje duh in tradicijo predhodnikov camara. Oblikovalci so mu s sodobnimi detajli na gumbih, stikalih, sklopih in v nežni osvetljavi namenili uglajen videz. V paketu notranje opreme Inferno Orange Interior je na voljo tudi nežna oranžna osvetljava.

Sklop štirih merilnikov pred menjalnikom je zasnovan v ikoničnem slogu camara letnik 1969 s sodobnim pridihom in dodatkom svetlečih diod v ozadju. Merilniki prikazujejo temperaturo olja, tlak olja, temperaturo olja za menjalnike in stanje akumulatorja.

Širok zaslon za pomoč vozniku pri vožnji (DIC) prikazuje vse podatke, ki jih voznik potrebuje na cesti – o porabi, vožnji in tlaku v pnevmatikah. Serijsko je opremljen s prilagodljivim prikazovalnikom HUD, ki na vetrobranu prikazuje pomembne podatke, kot je izbira hitrosti in radijskih nastavitev, tako da je voznik lahko stalno s pogledom osredotočen na cestišče. Nadzvočen sistem pomoči za vzvratno parkiranje s kamero in šestimi zračnimi blazinami je del standardne opreme, prav tako tudi sistem pripenjanja varnostnih sedežev ISOFIX.

S 6,2-litrskim V8 motorjem z močjo 318 kilovatov (432 KM) je naprodaj od 49.900 evrov dalje. Cene za kabriolet se začnejo pri 56.900 evrih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.