Avto
3 ogledov

Camaro tudi za Slovence

Chevrolet camaro
1/15
Chevrolet
Chevrolet je končno tudi slovenskim voznikom ponudil novi model camara, ki je s 6,2-litrskim V8 motorjem z močjo 318 kilovatov (432 KM) naprodaj od 49.900 evrov dalje. Cene za kabriolet se začnejo pri 56.900 evrih.

Športni avtomobil, ki je paral srca in buril domišljijo ljudi po vsem svetu in bil hkrati štiri desetletja motiv na posterjih, kratkih majicah in v pesmih, je na voljo tudi v Sloveniji.

Sodobna oblika 21. stoletja je izraz Camarove bogate dediščine z nosom v obliki V, s široko in odločno držo in širokimi zadnjimi rameni. Sprednji del v obliki črke V je opremljen s projektorskimi žarometi z visoko intenzivnostjo in poglobljenimi okroglimi ksenonskimi halogenskimi lučmi s svetlečimi diodami, ki spominjajo na oči z globokim pogledom. Chevroletov zlati logo krasi sprednji del avtomobila in pogled usmerja čez izbočen pokrov motorja, ki tudi pri mirujočem avtomobilu ustvarja dinamičen vtis gibanja.

Tudi HUD

Notranjost nadaljuje duh in tradicijo predhodnikov camara. Oblikovalci so mu s sodobnimi detajli na gumbih, stikalih, sklopih in v nežni osvetljavi namenili uglajen videz. V paketu notranje opreme Inferno Orange Interior je na voljo tudi nežna oranžna osvetljava.

Sklop štirih merilnikov pred menjalnikom je zasnovan v ikoničnem slogu camara letnik 1969 s sodobnim pridihom in dodatkom svetlečih diod v ozadju. Merilniki prikazujejo temperaturo olja, tlak olja, temperaturo olja za menjalnike in stanje akumulatorja.

Širok zaslon za pomoč vozniku pri vožnji (DIC) prikazuje vse podatke, ki jih voznik potrebuje na cesti – o porabi, vožnji in tlaku v pnevmatikah. Serijsko je opremljen s prilagodljivim prikazovalnikom HUD, ki na vetrobranu prikazuje pomembne podatke, kot je izbira hitrosti in radijskih nastavitev, tako da je voznik lahko stalno s pogledom osredotočen na cestišče. Nadzvočen sistem pomoči za vzvratno parkiranje s kamero in šestimi zračnimi blazinami je del standardne opreme, prav tako tudi sistem pripenjanja varnostnih sedežev ISOFIX.

S 6,2-litrskim V8 motorjem z močjo 318 kilovatov (432 KM) je naprodaj od 49.900 evrov dalje. Cene za kabriolet se začnejo pri 56.900 evrih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice