Avto
47 ogledov

Pristni ameriški pick up

Chevrolet colorado
1/13
Chevrolet
Chevrolet nove model predstavlja kot po tekočem traku. Zadnji serijski primerek je novi pick up colorado, ki ga bo General Motor še oktobra kot prvim ponudil Tajcem.

Tajci si ga bodo lahko omislili v več karoserijskih različicah, kot single cab, crew cab in extra cab. Različice opreme bodo tri LS, LT in LTZ, kupci pa bodo lahko izbirali med dvema vrstama pogona 4x4 in 4x2. Ob dveh turbodizelskih motorjih bo moč dobiti novi šeststopenjski avtomatski ali petstopenjski ročni menjalnik.

Dizelska motorja sta 2,5 litrski s 110 kilovati moči (150 KM) in 350 Nm navora in 2,8 litrski s 132 kilovati (180 KM) in 470 Nm navora, na posameznih trgih, kot je avstralski, pa bodo na voljo tudi bencinski agregati. Glavni aduti naj bi bili atraktiven dizajn in moderna ter bolj prostorna notranjost z izboljšano ergonomijo. Colorado tako kot ostali modeli znamke stavi na bogato varnostno opremo, ki vključuje sisteme ABS, EBD, Traction Control, ESP...). Cene zaenkrat ostajajo še skrivnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.