Čehi pokazali skice močno spremenjene octavie

Foto: Škoda
Foto: Škoda
Škoda je objavila dokončne skice prenovljene octavie, ki si jo bomo lahko ogledali že čez dober teden.
Oglej si celoten članek

Škoda bo namreč prenovljeno škodo octavio uradno predstavila 14. Februarja. Pred tem pa so jo že napovedali s skicami, ki kažejo, da bo nadaljeval uspešno kariero, ki ji potrjujejo tudi številke. Od leta 1996 je namreč na ceste zapeljalo več kot sedem milijonov octavij.

Foto: Škoda škoda octavia

Osvežitev četrte generacije bo octavii prinesla predvsem, novo drugo generacijo matričnih LED žarometov z novim svetlobnim podpisom in izboljšano osvetlitvijo ceste. V žaromete je po novem vključen tudi "Crystallinium", kristalni element, ki notranjosti ohišja žarometov daje posebno modro nianso.

Foto: Škoda škoda octavia

Vodja Škodinih oblikovalcev Oliver Stefani dodaja, da so na octavii preoblikovali tudi odbijače in masko, ki bodo v kombinacijo z novimi žarometi octavii dali še bolj športni in vpadljiv videz kot doslej. Škoda octavia bo sicer še naprej na voljo v kombilimuzinski in kombijevski obliki, ostajajo pa tudi športno navdahnjene različice sportline in športne različice RS.

dezurni@styria-media.si

Foto: Škoda škoda octavia

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:39 7. Februar 2024.

    Ko gledam te skice sem prepričan, da so že mojo naredili po njih, pa bo kmalu upihnila dve svečki... Očitno …

  • 10:05 7. Februar 2024.

    Cena bo tud močno sprememjena

  • 09:14 7. Februar 2024.

    Kot bi prerisali eno staro s ceste in le zamenjali pnevmatike z 225/10 R24. Vauuu!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.