Čez 100 let se bomo teleportirali

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Tokrat smo v avtomobilistični rubriki Avto in jaz gostili člana skupine I. C. E, ki se z velikimi koraki uveljavlja na slovenski glasbeni sceni.
Oglej si celoten članek


 

Oglejte si še:

Neisha

Davo Karničar

Jure Godler

Glasbenikom avtomobili niso tuja vrsta, saj se v njih zaradi številnih nastopov veliko prevažajo, celo toliko, da vozila postanejo njihov drugi dom.

Pevka Renata Mohorič je v videointervjuju poudarila, da ji je najbolj pomembno, da je avto prostoren in velik, pa čeprav je zaradi slednjega svojo laguno kar nekajkrat pritisnila tja, kamor je ne bi smela. Skupina se je najdlje peljala na Korčulo, na vprašanje, s čim se bomo prevažali čez 100 let, pa sta glasbenika odgovorila, da bi bilo najbolje, če bi se kar teleportirali. Več v videointervjuju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.