Clio pri nas takoj po pariškem salonu

Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio Foto: Renault Renault clio
Renault bo na salonu v Parizu (29. 9. do 14. 10.) uradno predstavil novo, četrto generacijo clia, ki že dolga leta velja za najbolje prodajan model pri nas. V Sloveniji naj bi bil naprodaj še oktobra.
Oglej si celoten članek

"Točnega datuma prihoda še ni. Pravi odgovor je jeseni, tako za naročila kot začetek prodaje. Računamo, da se bo v Sloveniji prodaja začela hkrati kot na preostalih glavnih evropskih trgih, kar pa naj bi se zgodilo po koncu pariškega salona," nam je pojasnil vodja odnosov z javnostmi pri Renault Nissan Slovenija Rok Istenič.

Visoka pričakovanja

Foto: Renault Renault clio V Sloveniji je clio že tradicionalno dolga leta najbolje prodajan model na trgu. Temu primerno so visoka tudi pričakovanja, ki bodo odvisna tudi od cene, na katero pa bo treba po besedah Isteniča še počakati: "Kakšna bo cena, še nimamo odgovora, saj še niso znane. Tudi tega, na koliko vozil lahko letos računamo za slovenski trg, še ne vemo. Slike clia so na splet prišle prej kot običajno, zato je še veliko neznank. Vsekakor je jasno, da želimo z njim ostati vodilni v Sloveniji, zato si pri prodaji clia želimo enakih količin kot zdaj."

Že druga stopnja opreme z zaslonom na dotik

Foto: Renault Renault clio Istenič dodaja, da pri opremi ne bo odstopanj od drugih trgov, računajo pa, da bodo zato, ker je clio pogosto tudi edini avto v družini, kupci posegali po bolje opremljenih modelih: "Osnovni model bo bencinski, imel bo veliko opreme. Bazični model bo edini, ki bo imel klasični radio, kot ga poznamo, že naslednja stopnja opreme bo za dodatnih 500 evrov vsebovala velik barvni zaslon na dotik brez CD predvajalnika in z navigacijo. To bo zelo opazna razlika, tudi zato računamo, da osnovna stopnja opreme ne bo predstavljala večji del prodaje."

S prihodom nove, četrte generacije clia pa se dokončno poslavlja clio storia, medtem ko naj bi se tretja generacija clia 3 še nekaj časa prodajala.

Več o novem cliu preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.