Clio še tretjič ekskluzivno čuti Slovenijo

Foto: Renault
Foto: Renault
Renaultov slovenski uvoznik je spet pripravil posebno ekskluzivno slovensko serijo renaulta clia I feel Slovenia, ki jo bodo v celoti izdelali v novomeškem Revozu.
Oglej si celoten članek

Renault je s tem že tretjič pripravil omejeno serijo I feel Slovenia, ki je že v prvih dveh izdajah v letih 2017 in 2020 kljub temu, da je šlo za clia z najdražjim paketom opreme, doživela velik uspeh.

Foto: Renault renault clio I feel Slovenia

Pri Renaultu zdaj zgodbo ponavljajo in poudarjajo, da gre za omejeno serijo, ki so jo oblikovali izključno za slovenski trg. Pri tem so imeli v mislih njihove kupce in to, kar ti želijo, potrebujejo in zahtevajo od majhnega elegantnega vozila. Pravijo, da jih bodo prepričali tudi s ceno, poleg tega pa tudi z bogato opremo, dovršenim dizajnom in udobjem, pravijo pri Renaultu.

In kaj to pomeni? Clio I feel Slovenia bo z turbobencinskim trivaljnikom TCe 90 na voljo za najmanj 15.990 evrov, za kar bo kupec dobil tudi precej opreme. Ko gre za obliko, bo ta obsegala 16-palčna lahka platišča, full LED luči spredaj in zadaj, kromirane dodatke na sprednjem odbijaču in vratih, dodatno zatemnitev stekel zadaj, svetlo notranjost in sive obloge v blagu s 3D vzorci.

Foto: Renault renault clio I feel Slovenia

Solidna bo tudi varnostna oprema, prav tako pa tudi infozabavni sistem s 7-palčnim zaslonom za dotik in 7-palčnim zaslonom digitalnih merilnikov. Za udobje bo skrbela tudi ročna klimatska naprava, serijska pa bo tudi vzvratna kamera.

Renault clio I feel Slovenia bo na voljo v štirih barvah karoserije: ledeniško beli, črni etoile, oranžni valencia in rdeči flamme. Kupcem bodo zagotovili tudi pet let ali 100.000 prevoženih kilometrov splošnega jamstva.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:05 13. Februar 2024.

    Glede na barve, ki bodo na voljo, so vse slike modrega avta prav prijetno usklajene.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.