Avto
1476 ogledov

Clio še tretjič ekskluzivno čuti Slovenijo

renault clio I feel Slovenia Renault
Renaultov slovenski uvoznik je spet pripravil posebno ekskluzivno slovensko serijo renaulta clia I feel Slovenia, ki jo bodo v celoti izdelali v novomeškem Revozu.

Renault je s tem že tretjič pripravil omejeno serijo I feel Slovenia, ki je že v prvih dveh izdajah v letih 2017 in 2020 kljub temu, da je šlo za clia z najdražjim paketom opreme, doživela velik uspeh.

renault clio I feel Slovenia | Avtor: Renault Renault

Pri Renaultu zdaj zgodbo ponavljajo in poudarjajo, da gre za omejeno serijo, ki so jo oblikovali izključno za slovenski trg. Pri tem so imeli v mislih njihove kupce in to, kar ti želijo, potrebujejo in zahtevajo od majhnega elegantnega vozila. Pravijo, da jih bodo prepričali tudi s ceno, poleg tega pa tudi z bogato opremo, dovršenim dizajnom in udobjem, pravijo pri Renaultu.

In kaj to pomeni? Clio I feel Slovenia bo z turbobencinskim trivaljnikom TCe 90 na voljo za najmanj 15.990 evrov, za kar bo kupec dobil tudi precej opreme. Ko gre za obliko, bo ta obsegala 16-palčna lahka platišča, full LED luči spredaj in zadaj, kromirane dodatke na sprednjem odbijaču in vratih, dodatno zatemnitev stekel zadaj, svetlo notranjost in sive obloge v blagu s 3D vzorci.

renault clio I feel Slovenia | Avtor: Renault Renault

Solidna bo tudi varnostna oprema, prav tako pa tudi infozabavni sistem s 7-palčnim zaslonom za dotik in 7-palčnim zaslonom digitalnih merilnikov. Za udobje bo skrbela tudi ročna klimatska naprava, serijska pa bo tudi vzvratna kamera.

Renault clio I feel Slovenia bo na voljo v štirih barvah karoserije: ledeniško beli, črni etoile, oranžni valencia in rdeči flamme. Kupcem bodo zagotovili tudi pet let ali 100.000 prevoženih kilometrov splošnega jamstva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Boris 09:05 13.februar 2024.

    Glede na barve, ki bodo na voljo, so vse slike modrega avta prav prijetno usklajene.