Dacia Sloveniji namenila dodaten popust

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Septembra bodo imele tudi slovenske družine možnost več pri izbiri novega enoprostorca. Ta bo hkrati cenejši od tekmecev in za slovenski trg še posebej ugoden. Znane so slovenske cene za dacio lodgy.
Oglej si celoten članek

Lodgy je prvi Dacijin enoprostorec. Je tudi najnaprednejši, saj si je mogoče v njem omisliti denimo infotainment sistem z zaslonom na dotik, ima omejevalnik hitrosti, pet ali sedem sedežev in podobno.

Žurnal24 je bil med prvimi, ki je že sedel za njegovim volanom, in glede na videno mu napovedujemo zelo vidno vlogo na trgu.

Slovenski uvoznik napoveduje, da bo lodgy pri nas naprodaj v drugi polovici septembra, cena za slovenski trg pa je že znana. Medtem ko so ob premieri v Ženevi napovedovali, da se bo začela pri 9.900 evrih, bo za Slovence še nekoliko nižja, 9.500 evrov za model z 1,6-bencinskim motorjem s 60,5 kW (85 KM) in osnovno opremo, medtem ko srednji nivo opreme zahteva 1.000 evrov doplačila. Turbo bencinski motor 1,2 s 85 kW (115 KM) bo na voljo za 13.000 evrov, a le z najbogatejšo opremo, ki vključuje klimatsko napravo, meglenke, radio z bluetoothom, po višini nastavljiv volan ...

66-kilovatni dizel 1,5 dCi s srednjim paketom opreme bo na voljo za 12.600 evrov, močnejši s 79 kW (107 KM) pa bo stal 14.400 evrov, zanj je rezervirana najbogatejša izmed treh oprem. Doplačilo za šesti in sedmi sedež bo znašalo 500 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.