Avto
8 ogledov

Dacia Sloveniji namenila dodaten popust

Dacia lodgy Andrej Leban
Septembra bodo imele tudi slovenske družine možnost več pri izbiri novega enoprostorca. Ta bo hkrati cenejši od tekmecev in za slovenski trg še posebej ugoden. Znane so slovenske cene za dacio lodgy.

Lodgy je prvi Dacijin enoprostorec. Je tudi najnaprednejši, saj si je mogoče v njem omisliti denimo infotainment sistem z zaslonom na dotik, ima omejevalnik hitrosti, pet ali sedem sedežev in podobno.

Žurnal24 je bil med prvimi, ki je že sedel za njegovim volanom, in glede na videno mu napovedujemo zelo vidno vlogo na trgu.

Slovenski uvoznik napoveduje, da bo lodgy pri nas naprodaj v drugi polovici septembra, cena za slovenski trg pa je že znana. Medtem ko so ob premieri v Ženevi napovedovali, da se bo začela pri 9.900 evrih, bo za Slovence še nekoliko nižja, 9.500 evrov za model z 1,6-bencinskim motorjem s 60,5 kW (85 KM) in osnovno opremo, medtem ko srednji nivo opreme zahteva 1.000 evrov doplačila. Turbo bencinski motor 1,2 s 85 kW (115 KM) bo na voljo za 13.000 evrov, a le z najbogatejšo opremo, ki vključuje klimatsko napravo, meglenke, radio z bluetoothom, po višini nastavljiv volan ...

66-kilovatni dizel 1,5 dCi s srednjim paketom opreme bo na voljo za 12.600 evrov, močnejši s 79 kW (107 KM) pa bo stal 14.400 evrov, zanj je rezervirana najbogatejša izmed treh oprem. Doplačilo za šesti in sedmi sedež bo znašalo 500 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.