Deset najbolje prodajanih avtomobilov med nogometaši

Foto: McLaren Foto: Jeep Foto: Mercedes-Benz Foto: Anže Petkovšek Evoque Foto: Lamborghini Lamborghini aventador S Foto: Bentley bentley continental GT Foto: Ferrari Ferrari F12berlinetta Foto: Lamborghini Lamborghini huracan performante Foto: Porsche Porsche 911 carrera 4 GTS Foto: Bentley Bentley bentayga
Ko denar ni težava.
Oglej si celoten članek

Britanska finančna hiša JBR Capital je naredila analizo trga in objavila, katerih deset avtomobilov so najpogosteje kupovali v zadnjih dveh letih nogometaši v Veliki Britaniji.

Kot se je lahko pričakovalo, denar ni težava. Nogometaši pri nakupu avtomobilov ne varčujejo. Najbolj pogosto vozilo je range rover evoque, ki ga pogosto vidimo tudi na naših cestah.

Hrvaška v Top 10 Katere države izdelujejo najhitrejše avtomobile? Hrvaška v Top 10.

Po križancu srednjega razreda sledi luksuz. Drugi na seznamu je lamborghini aventador, sledijo pa mu mercedes-benz onyx G6 GLE coupe, bentley continental GT, ferrari F12 berlinetta, lamborghini huracan, jeep wrangler kahn sahara, porsche 911 GTS, bentley bentayga in mcLaren 675LT spider.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.