Družinska nedelja na asfaltu

Foto: Anže Petkovšek Vransko Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Zmagovalec v varni vožnji Denis Kirbiš Foto: Anže Petkovšek Zmagovalca v varčni vožnji Tilen (levo) in Tone Brelih.in Foto: Anže Petkovšek Zmagovalca v varčni vožnji Tilen (levo) in Tone Brelih.in Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Direktor Toyota Slovenija Gregor Mauko (levo) in prokurist Žurnal Media Uroš Cud Foto: Anže Petkovšek Zmagovalcem sta nagrade predala direktor Toyota Slovenija Gregor Mauko (levo) in Foto: Anže Petkovšek Zmagovalcem sta nagrade predala direktor Toyota Slovenija Gregor Mauko (levo) in Foto: Anže Petkovšek Fotografiranje z Dejanom Zavcem Foto: Anže Petkovšek Zmagovalec v varni vožnji Denis Kirbiš Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Toyota GT 86 Foto: Anže Petkovšek Toyota GT 86 Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Tanja Žagar v akciji. Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan na Vranskem Foto: Anže Petkovšek Finalisti tekmovanja v varčni vožnji skupaj z inštruktorji AMZS. Foto: Anže Petkovšek Tekmovalci v varni vožnji z glavnim inštruktorjem AMZS Branetom Leganim. Foto: Anže Petkovšek Tanja Žagar Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan Foto: Anže Petkovšek Dejan Zavec Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan Foto: Anže Petkovšek Žurnalov in Toyotin dan Foto: Anže Petkovšek Fotografiranej z Dejanom Zavcem. Foto: Anže Petkovšek Fotografiranej z Dejanom Zavcem.
Vransko. Množičen nedeljski obisk, lepo vreme, kopica dejavnosti prav za vsakogar ter napeti tekmi v varni in varčni vožnji so zaznamovali Žurnalov in Toyotin dan v Centru varne vožnje AMZS Vransko.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Varen varčen voznik logo Šestnajst izžrebanih voznikov se je pomerilo v tekmovanju za varčnega voznika. V finalni vožnji je imel med četverico najlažjo nogo 32-letni Kamničan Tilen Brelih, ki je traso ob navodilih navigatorja Toneta Breliha prevozil s povprečno porabo 4,01 litra.

V tekmovanju za varnega voznika pa je po napeti tekmi v spretnosti obvladovanja avtomobila po štirih različnih preizkušnjah in seštevku točk slavil Denis Kirbiš iz Maribora. Oba zmagovalca sta za pol leta prejela v uporabo toyota yarisa s 600 litri goriva. Ob robu obeh tekem so lahko obiskovalci med drugim uživali v vožnji na stezi za karting ter vožnji s skuterji in motornimi kolesi trial, Andrej Jereb in Miran Stanovnik pa sta skupaj s preostalimi profesionalnimi vozniki skrbela za varno sproščanje adrenalina na hitrostnem poligonu in poligonu off-road. Toyota je na dogodku premierno pokazala športnika GT 86, limuzino lexus GS in hibridnega enoprostorca priusa +.

Spodbuda za še varnejše ceste

Veliko obiskovalcev je dokaz, da imamo Slovenci radi vse, kar je povezano z avtomobilizmom. "V zadnjih letih raste pomen prometne varnosti. Ta dan je bil velik kamen v mozaiku, ki pri ljudeh spodbuja preudarno vožnjo," je povedal inštruktor AMZS Brane Legan.

Foto: Žurnal24 Varen varčen voznik sponzorji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:14 18. Junij 2012.

    ...kaj vse ne naredi za samopromocijo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.