DS3 ultra prestige

Foto: Citroën Citroën DS3 Foto: Citroën Citroën DS3 Foto: Citroën Citroën DS3
Citroën kuje železo, dokler je še vroče. Premijskemu malčku DS3 je s stopnjo opreme ultra prestige dodal še dodaten ščepec ekskluzivnosti.
Oglej si celoten članek

Kot pravijo pri znamki, so doslej prodali že več kot 100 tisoč primerkov DS3-ja, od tega tretjino z najvišjo stopnjo opreme. Paket opreme ultra prestige dodatno olepšujejo monogramska dekoracija z oznako DS, posebna 17-palčna platišča v antracitni barvi, bočne letve in "dark chrome" prednja maska.

Znotraj je avtomobil opremljen z usnjenimi sedeži, pri čemer Citroën poudarja originalnost njihove posebne barvne potemnitve, saj bela barva na zgornjem delu naslonjal postopno prehaja v črno barvo na sediščih. Veliko poudarka je namenjenega ujemanju barvnih vzorcev, za poudarjanje posebnosti so tu še različni dodatki, kot je letev na armaturki, obložena v belo usnje. Usnje najdemo tudi na vratih.

Kupcem so na voljo štiri različne barve karoserije (Polar White, Hickory, Black Obsidian in Torij Grey) ter trije motorji: dva bencinska (Vti 120 in THP 155) ter en dizelski (E-Hdi 110 Airdream).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.