Avto
9 ogledov

DS3 ultra prestige

Citroën DS3
1/3
Citroën
Citroën kuje železo, dokler je še vroče. Premijskemu malčku DS3 je s stopnjo opreme ultra prestige dodal še dodaten ščepec ekskluzivnosti.

Kot pravijo pri znamki, so doslej prodali že več kot 100 tisoč primerkov DS3-ja, od tega tretjino z najvišjo stopnjo opreme. Paket opreme ultra prestige dodatno olepšujejo monogramska dekoracija z oznako DS, posebna 17-palčna platišča v antracitni barvi, bočne letve in "dark chrome" prednja maska.

Znotraj je avtomobil opremljen z usnjenimi sedeži, pri čemer Citroën poudarja originalnost njihove posebne barvne potemnitve, saj bela barva na zgornjem delu naslonjal postopno prehaja v črno barvo na sediščih. Veliko poudarka je namenjenega ujemanju barvnih vzorcev, za poudarjanje posebnosti so tu še različni dodatki, kot je letev na armaturki, obložena v belo usnje. Usnje najdemo tudi na vratih.

Kupcem so na voljo štiri različne barve karoserije (Polar White, Hickory, Black Obsidian in Torij Grey) ter trije motorji: dva bencinska (Vti 120 in THP 155) ter en dizelski (E-Hdi 110 Airdream).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.