Dva meseca mučenja družinskega leva

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Na podaljšani dvomesečni test smo prejeli ključe modela peugeot 5008.
Oglej si celoten članek

Peugeot 5008 je tisti model, ki kot eden redkih na trgu še goji tipični pristop enoprostorskega družinskega udobja, vendar se hkrati prodaja kot križanec, saj ima dvignjeno postavo in druge lastnosti dandanes pri kupcih najbolj priljubljenega razreda vozil.

Velika posebnost peugeota 5008 med križanci so trije ločeno nastavljivi sedeži v drugi vrsti, zaradi česar ne bi smelo niti biti nobenih težav niti z umestitvijo treh otroških sedežev. 5008 je lahko tudi sedemsedežnik, vendar spet nekoliko poseben - če dveh dodatnih sedežev ne potrebujemo, v ničemer ne zmanjšujeta velikega prtljažnika, saj ju je mogoče povsem odstraniti iz avta.

Vas kaj še posebej zanima glede peugeota 5008, ki ga imamo na testu? Postavite nam vprašanje, poiskali bomo pravi odgovor!

Vprašajte na: andrej.leban@zurnal24.si

V redu, na papirju vse te lastnosti izgledajo prav čedno, ampak kako je v resnici? Je peugeot 5008 vreden svojega denarja? Nudi dovolj udobja in naprednosti, ki ju pričakuje vsaka nekoliko večja družina? In kako ekonomičen je v resnici? Kakšni so stroški lastništva?

Na vsa ta vprašanja bomo skušali odgovoriti v seriji različnih praktičnih preizkusov na tipično opremljenem in motoriziranem peugeotu. Hkrati vas vabimo, da kakršnakoli vprašanja v zvezi s peugeotom 5008 postavite na spodnji e-naslov. Potrudili se bomo odgovoriti nanje.

andrej.leban@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.