Avto > Testi
739 ogledov

Dva meseca mučenja družinskega leva

Peugeot 5008 Gregor Prebil
Na podaljšani dvomesečni test smo prejeli ključe modela peugeot 5008.

Peugeot 5008 je tisti model, ki kot eden redkih na trgu še goji tipični pristop enoprostorskega družinskega udobja, vendar se hkrati prodaja kot križanec, saj ima dvignjeno postavo in druge lastnosti dandanes pri kupcih najbolj priljubljenega razreda vozil.

Velika posebnost peugeota 5008 med križanci so trije ločeno nastavljivi sedeži v drugi vrsti, zaradi česar ne bi smelo niti biti nobenih težav niti z umestitvijo treh otroških sedežev. 5008 je lahko tudi sedemsedežnik, vendar spet nekoliko poseben - če dveh dodatnih sedežev ne potrebujemo, v ničemer ne zmanjšujeta velikega prtljažnika, saj ju je mogoče povsem odstraniti iz avta.

Vas kaj še posebej zanima glede peugeota 5008, ki ga imamo na testu? Postavite nam vprašanje, poiskali bomo pravi odgovor!

Vprašajte na: andrej.leban@zurnal24.si

V redu, na papirju vse te lastnosti izgledajo prav čedno, ampak kako je v resnici? Je peugeot 5008 vreden svojega denarja? Nudi dovolj udobja in naprednosti, ki ju pričakuje vsaka nekoliko večja družina? In kako ekonomičen je v resnici? Kakšni so stroški lastništva?

Na vsa ta vprašanja bomo skušali odgovoriti v seriji različnih praktičnih preizkusov na tipično opremljenem in motoriziranem peugeotu. Hkrati vas vabimo, da kakršnakoli vprašanja v zvezi s peugeotom 5008 postavite na spodnji e-naslov. Potrudili se bomo odgovoriti nanje.

andrej.leban@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.