Dve Hondini novosti za Slovence

Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda Foto: Honda honda
Uvoznik motociklov Honda bo danes v Trzinu predstavil dve letošnji novosti: integro NC700D in potovalni enduro VFR1200X crosstourer.
Oglej si celoten članek

Honda letos veliko stavi na model integra NC700D, ki združuje udobje skuterja in dinamiko motocikla, hvali pa se z dual clutch transmission DCT menjalnikom, šeststopenjski samodejni z dvojno sklopko, in možnostjo ročnega pretikanja, kar poznamo le iz sveta avtomobilov. Honda DCT kot edina ponuja od sezone 2010 naprej. Cene se začnejo pri 8.890 evrih.

Druga novost je predstavnik rastočega segmenta motociklov, potovalni enduro VFR1200X crosstourer s pogonskim agregatom V4. Cene za ta model se pričnejo pri 13.890 evrih.

Fotografije obeh novosti najdete v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.