Dve leti iskal, kje je parkiral avto

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Neki Nemec je pred dvema letoma pozabil, kje v Münchnu je parkiral avtomobil z drago opremo. Policija ga je našla šele pred dnevi, saj je pozabljivec konkretno zgrešil okvirne koordinate.
Oglej si celoten članek

Decembra 2010 je voznik parkiral svoje službeno vozilo v četrti Innenstadt, nato pa ga kljub intenzivnemu iskanju ni več našel. Policija se je avtomobila po začetnem neuspehu nedavno ponovno lotila iskati, ker mu je vmes že potekla registracija, poroča Berliner Kurier.

Našli pa so ga povsem drugje od pričakovanj, saj bi moral biti avto parkiran kake štiri kilometre stran od približnega mesta, ki ga je imel v meglenem spominu voznik.

Da bi moral nesrečnik jesti več česna, ki izboljšuje spomin, priča tudi podatek, da je bilo v avtomobilu kar za 40.000 evrov službenih aparatur. Olajševalna okoliščina je, da se je voznik z njim takrat odpeljal na prednovoletno zabavo in je domov zaradi "veselega stanja" nato raje odšel s taksijem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.