Avto
22 ogledov

Dve leti iskal, kje je parkiral avto

Parkiranje Borna Filić/PIXSELL
Neki Nemec je pred dvema letoma pozabil, kje v Münchnu je parkiral avtomobil z drago opremo. Policija ga je našla šele pred dnevi, saj je pozabljivec konkretno zgrešil okvirne koordinate.

Decembra 2010 je voznik parkiral svoje službeno vozilo v četrti Innenstadt, nato pa ga kljub intenzivnemu iskanju ni več našel. Policija se je avtomobila po začetnem neuspehu nedavno ponovno lotila iskati, ker mu je vmes že potekla registracija, poroča Berliner Kurier.

Našli pa so ga povsem drugje od pričakovanj, saj bi moral biti avto parkiran kake štiri kilometre stran od približnega mesta, ki ga je imel v meglenem spominu voznik.

Da bi moral nesrečnik jesti več česna, ki izboljšuje spomin, priča tudi podatek, da je bilo v avtomobilu kar za 40.000 evrov službenih aparatur. Olajševalna okoliščina je, da se je voznik z njim takrat odpeljal na prednovoletno zabavo in je domov zaradi "veselega stanja" nato raje odšel s taksijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.