E-tron bo serijski

Foto: Žurnal24 Audi e-tron
Audi e-tron gre presenetljivo v serijsko proizvodnjo.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj zanimivih avtomobilov letošnjega Frankfurta bo po besedah Johana de Nysschea, predstavnika Audija v ZDA, na prodaj od leta 2012 v omejeni seriji tisoč vozil. Cena še ni znana, gotovo pa bo stal več kot bencinski športni brat R8.

 

E-tron koncept je požel veliko zanimanja, zaradi zmogljivosti, ki jih zmore povsem električni pogon. Največja moč je 230 kW (313 KM), od 0 do 100 km/h pošprinta v 4,8 sekunde, najvišja hitrost je omejena na 200 km/h. Z enim polnjenjem litij-ionske baterije zadostujejo za 248 km poti.

Galerijo e-trona si lahko ogledate na tem naslovu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.