Eden najbolj zanimivih oglasov v času covida-19

Foto: Honda
Foto: Honda
Proizvajalci avtomobilov v času koronakrize ubirajo samosvoja pota, kako nagovoriti kupce.
Oglej si celoten članek

Enega bolj izvirnih pristopov je ubrala Hondina podružnica v Združenih arabskih emiratih, pri kateri so pripravili zanimiv oglasni spot, ki je povsem nastal doma.

CIVIC GRAND Štirivratnemu civic grandu, kar za petino povečali prtljažnik

V sodelovanju z agencijo Memec Ogilvy so namreč posneli oglas, v katerem je glavno vlogo odigral limuzinski honda civic grand, a ne v naravni velikosti, ampak le kot majhen modelček pravega avtomobila.

Test civica Kako izgleda, ko novi civic sreča starega audija

Ustvarjalci spota so se tudi pohvalili, da je to morda prvi avtomobilski oglas, ki so ga napisali, režirali, uredili in si ga ogledali le doma. Izvršni direktor agencije Amin Soltani je za portal AdWeek izdal, so si modelček civica sposodili pri otroku enega od Hondinih funkcionarjev. Po tleh pa so ga vlekli s pomočjo kljukice in ribiške vrvice. Agencija je za simulacijo predora uporabila kar kavč, vlogo stavb pa so odigrale knjige.

Avto Ko avto sam zabrusi tvojemu dobremu prijatelju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.