Edinstven koncept prodajnega avtomobilskega salona tudi v Sloveniji

Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil
Le 400 trgovin na svetu je ustvarjenih po edinstvenem konceptu, kjer je obisk doživetje, za obiskovalce pa je poskrbljeno na najvišjem nivoju, pravijo pri Fordu, kjer so v Ljubljani v torek zvečer na slavnostni prireditvi odprli enega takih salonov.
Oglej si celoten članek

Za Fordom v Sloveniji je prvih četrt stoletja, ki so ga s sodelavci, poslovnimi partnerji, mediji in tujimi predstavniki slavnostno obeležili z dogodkom v prenovljenem salonu FordStore Summit avto. 

Pri Fordu pravijo, da je nakup novega vozila za kupca pomemben trenutek, zato je FordStore namenjen obisku za navdih. Intuitivna orientacija avtosalona zagotavlja razdelitev v vsebinske cone, prijeten ambient pa ustvarja pogoje za boljšo interakcijo kupcev z osebjem in blagovno znamko. Pravijo, da lahko v salonu svoje bodoče vozilo začutite, še preden ga prvič preizkusite. 

Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil

Prodajni salon je razdeljen na več delov, eden pripada športnim in aktivnim voznikom, drugi družinskom orientiranim, tretji, "Vignale«, je namenjen prestižnim voznikom in vozilom. 

Dvojni mejnik Forda v Sloveniji je izpostavil David Jurič, generalni direktor Summit Motors Ljubljana, ki je na dogodku preletel napredek Forda v svojih prvih 25 letih delovanja v Sloveniji. Fordovo znamko v Sloveniji danes zastopa 17 trgovcev, 27 pooblaščenih serviserjev in 5 Centrov za poslovne uporabnike, ki poslujejo v skladu z visokimi Fordovimi standardi, ki so v tem času prodali preko 91.000 vozil. 

Foto: Ford/Žiga Intihar Fordov prodajni salon vozil

Ford je tesno povezan tudi s slovenskimi športnimi uspehi, saj sodeluje s Smučarsko zvezo Slovenije, Kolesarsko zvezo Slovenije, že 12 let sodeluje tudi na strani dobrodelnosti z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje

Jurič je nekaj besed namenil tudi pogledu v prihodnost, ki je eden izmed Fordovih temeljev: "Nenehne spremembe v tehnologiji za varnost in udobje so za naslednjim ovinkom, za drugim ovinkom avtonomna mobilnost, za tretjim elektrifikacija. Prepričani smo, da bomo skupaj v vaši družbi uživali še parkrat 25 let vsega tega".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.