Ekskluziva za stoti rojstni dan

Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012 Foto: Žurnal24 Chevrolet corvette centennial edition 2012
Chevrolet bo stoti rojstni dan obeležil s predstavitvijo posebnega modela svojega športnega modela corvette v elegantni črni barvi, z edinstvenimi oblikovnimi elementi in značilno tehnologijo.
Oglej si celoten članek

Chevrolet, ki ga je pred sto leti ustanovil pionir dirkanja Louis Chevrolet, bo svojo uspešno dediščino praznoval z avtomobilom chevrolet corvette centennial edition 2012.

Paket centennial edition 2012 bo od poletja dalje na voljo za vse modele corvette, vključno z različicami grand sport, Z06 in ZR1. Posebni paket črpa navdih iz Chevroletove dirkalne dediščine. Chevrolet bo svoj jubilejni primerek prodal 9. aprila na dražbi zbirateljskih vozil družbe Barrett-Jackson v West Palm Beachu na Floridi, v ZDA, izkupiček pa bo namenil skladu za zdravljenje raka pri otrocih Austin Hatcher Foundation for Pediatric Cancer. Na dražbi bo ponujeno stoto izdelano vozilo corvette 2012 z identifikacijsko številko vozila, ki se konča s številko 00100.

Ekskluzivni paket opreme je na voljo izključno v kovinski ogljeno črni barvi, s satenasto črnimi poslikavami ter z edinstvenimi satenasto črnimi kolesi centennial in rdečimi zavornimi čeljustmi. Platišča so izdelana iz lahkega litega aluminija in so pri modelu Z06 obrobljena s tanko rdečo obrobo. Platišča so odvisna od različice modela corvette in vključujejo 18/19-palčna platišča za različice coupe, kabriolet in grand sport ter 19/20-palčna platišča za različici Z06 in ZR1. Vsi modeli avtomobila so opremljeni s sistemom magnetnega krmiljenja podvozja (Magnetic Selective Ride Control), vzmetenjem z najhitrejšim odzivnim časom, ki je bilo prvič predstavljeno v modelu corvette.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.