Ekskluzivni CC

Foto: Žurnal24 Cene se v Nemčiji začnejo pri 35.225 evrih. (Foto: Volkswagen) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Exclusive različica passata CC je že na voljo evropskim kupcem, in to z vsemi motorji, ki jih vgrajujejo v standardni passat CC.
Oglej si celoten članek

Volkswagen je v paketu opreme exclusive modelu passat CC namenil še več dodatkov in privlačnejši vizualni pristop. To v praksi pomeni posebno modro – moonlight blue – barvo karoserije, 18-palčna aluminijasta platišča, kromirane dodatke, v notranjosti pa voznike razvaja dvobarvna kombinacija usnja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.