Enkratna priložnost - dirkate lahko proti Maxu Verstappnu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kvalifikacije v vožnji z domačega naslonjača, 7. aprila pa finale v Ljubljani. In potem ...
Oglej si celoten članek

V sklopu globalne kampanje je proizvajalec pijač Heineken tudi med Slovenkami in Slovenci išče najboljše voznike. Prek aktivacije Player 0.0, s katero promovirajo odgovorno vožnjo, so vzpostavili spletno dirkaško igro, ki bo najboljšim igralcem omogočila doživetje dirkanja s trikratnim svetovnim prvakom Formule 1 Maxom Verstappnom.

Kampanja poteka v več kot 20 državah po svetu, pri nas bo kvalifikacijsko obdobje potekalo do vključno 26. marca. V tem času se lahko vsi, starejši od 18 let, pomerijo v spletni dirkaški igri Player 0.0, dvanajst najvišje uvrščenih pa se bo nato 7. aprila pomerilo še v velikem finalu na Game Gang Showu v Ljubljani v vožnji v simulatorju. V sklopu tridnevnega dogodka bodo štirje simulatorji na voljo tudi vsem obiskovalcem, med katerimi se bodo v nedeljski finale dodatno uvrstili še štirje najhitrejši.

Prvi izmed 16 finalistov bo dobil priložnost, da se na globalnem zaključku aktivacije Player 0.0 iz oči v oči pomeri z legendarnim prvakom Formule 1 Maxom Verstappnom.

Foto: Profimedia Max Verstappen

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.