Avto
174 ogledov

Enkratna priložnost - dirkate lahko proti Maxu Verstappnu

Max Verstappen Profimedia
Kvalifikacije v vožnji z domačega naslonjača, 7. aprila pa finale v Ljubljani. In potem ...

V sklopu globalne kampanje je proizvajalec pijač Heineken tudi med Slovenkami in Slovenci išče najboljše voznike. Prek aktivacije Player 0.0, s katero promovirajo odgovorno vožnjo, so vzpostavili spletno dirkaško igro, ki bo najboljšim igralcem omogočila doživetje dirkanja s trikratnim svetovnim prvakom Formule 1 Maxom Verstappnom.

Kampanja poteka v več kot 20 državah po svetu, pri nas bo kvalifikacijsko obdobje potekalo do vključno 26. marca. V tem času se lahko vsi, starejši od 18 let, pomerijo v spletni dirkaški igri Player 0.0, dvanajst najvišje uvrščenih pa se bo nato 7. aprila pomerilo še v velikem finalu na Game Gang Showu v Ljubljani v vožnji v simulatorju. V sklopu tridnevnega dogodka bodo štirje simulatorji na voljo tudi vsem obiskovalcem, med katerimi se bodo v nedeljski finale dodatno uvrstili še štirje najhitrejši.

Prvi izmed 16 finalistov bo dobil priložnost, da se na globalnem zaključku aktivacije Player 0.0 iz oči v oči pomeri z legendarnim prvakom Formule 1 Maxom Verstappnom.

Max Verstappen | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.