Naša policija prodaja "rabljeno" gorivo, cena da te kap

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
In to za izklicno ceno, ki je le malo nižja od tiste na črpalki.
Oglej si celoten članek

Za nemalo začudenja, smeha in ogorčenja je poskrbel zapis slovenske policije, ki prodaja 500 litrov "že uporabljenega dizelskega goriva iz policijskega čolna." 

Interesentje naj bi policiji oddali ponudbo s ponujeno ceno, komisija pa bo na podlagi prispelih ponudb izbralo zmagovalca, ki bo lahko gorivo iz čolna prečrpal in ga na svoje stroške odpeljal, vse v skladu s predpisi o prevozu nevarnega blaga. Čoln z gorivom se nahaja v Kopru.

In za koliko policisti ponujajo "rabljeni dizel", o katerem ni znano, kako dolgo že ždi v rezervoarju čolna, ali je posledično sploh še primeren za uporabo in ali ima morebiti še primesi, na primer morske vode? Najnižja ponujena cena mora biti 680 evrov. Na črpalki bi za 500 litrov dizla po današnjih cenah kupec odštel okoli 750 evrov. 

Zapis policistov na Facebooku, ki so ga sicer opremili s fotografijo motornega olja, je takoj sprožil ogromno odzivov, šaljivih komentarjev in nejevere. 

xxx

"Zanimivo, a za vaša vozila pa ni dober?? Verjetno se nihče od vaših noče umazati pri pretakanju. Cena kot na črpalki, pa še umazat se moraš. Vas sploh kdo nadzira kakšne kozl.... pišete v javnosti???"

"Minimalno vsaj 1,36e/l plus prevoz in izčrpanje. A vi to resno?"

"In pol nj vas narod resn jemle z takimi objavami?"

"Kakšno je to rabljeno gorivo?Prvič slišim za ta izraz.Če je gorivo bilo v rezervoarju še ne pomeni da je rabljeno"

"Policija nima nič na dizel? Vojska nima nič na dizel? Država nima nič na dizel?"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 11:54 16. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 19:20 15. Februar 2022.

    Kaj jim je zmankal dnara zarad protestov 🤣🤣🤣

  • 18:40 15. Februar 2022.

    in kaj je tuki čudnega ? prvi razpis pade. v drugem, za katerega bodo pa vedli samo trije bo pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.