Avto
28515 ogledov

Naša policija prodaja "rabljeno" gorivo, cena da te kap

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
In to za izklicno ceno, ki je le malo nižja od tiste na črpalki.

Za nemalo začudenja, smeha in ogorčenja je poskrbel zapis slovenske policije, ki prodaja 500 litrov "že uporabljenega dizelskega goriva iz policijskega čolna." 

Interesentje naj bi policiji oddali ponudbo s ponujeno ceno, komisija pa bo na podlagi prispelih ponudb izbralo zmagovalca, ki bo lahko gorivo iz čolna prečrpal in ga na svoje stroške odpeljal, vse v skladu s predpisi o prevozu nevarnega blaga. Čoln z gorivom se nahaja v Kopru.

In za koliko policisti ponujajo "rabljeni dizel", o katerem ni znano, kako dolgo že ždi v rezervoarju čolna, ali je posledično sploh še primeren za uporabo in ali ima morebiti še primesi, na primer morske vode? Najnižja ponujena cena mora biti 680 evrov. Na črpalki bi za 500 litrov dizla po današnjih cenah kupec odštel okoli 750 evrov. 

Zapis policistov na Facebooku, ki so ga sicer opremili s fotografijo motornega olja, je takoj sprožil ogromno odzivov, šaljivih komentarjev in nejevere. 

"Zanimivo, a za vaša vozila pa ni dober?? Verjetno se nihče od vaših noče umazati pri pretakanju. Cena kot na črpalki, pa še umazat se moraš. Vas sploh kdo nadzira kakšne kozl.... pišete v javnosti???"

"Minimalno vsaj 1,36e/l plus prevoz in izčrpanje. A vi to resno?"

"In pol nj vas narod resn jemle z takimi objavami?"

"Kakšno je to rabljeno gorivo?Prvič slišim za ta izraz.Če je gorivo bilo v rezervoarju še ne pomeni da je rabljeno"

"Policija nima nič na dizel? Vojska nima nič na dizel? Država nima nič na dizel?"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • Christy_Webb 11:54 16.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Wolf Wolfman
    wolf37 19:20 15.februar 2022.

    Kaj jim je zmankal dnara zarad protestov 🤣🤣🤣

  • rd2dmk2 18:40 15.februar 2022.

    in kaj je tuki čudnega ? prvi razpis pade. v drugem, za katerega bodo pa vedli samo trije bo pa cena uradno za pol nižja. tako kot se šika pri vseh licitacijah. saj veste firmo v stečaj, potem pa jo ...prikaži več prodajat samemu sebi po treh licitacijah, ko daš zanjo za škatlico šibic. pa lahk se zodi da se bo še mal dotankal v tisti rezervoar po prodaji...oh pa kaj vam pravim jest malo šolo nisem naredu iz tega foha, prašte doktorje znanosti iz teh rabot,