Ferrarija razbil pred razgretim ljubiteljem

Da, res je bilo neverjetno. Mladi italijanski ljubitelj ferrarijev je snemal svoj priljubljeni model, ko se je ta pred njegovimi očmi spremenil v kos zverižene plastike in ogljikovih vlaken. Sočne italijanske besede so kar letele iz mladeniča, ki ga je - jasno - spremljala mama.
Oglej si celoten članek

Če si lahko privoščiš ferarrija 458 italio, še ne pomeni, da ga znaš voziti. Vsaj ne na mokrem. To dokazuje zgornji video nesreče rdečega lepotca.

Zgodilo se je v domovini 458 italie, na avtocesti pri Bariju. Zadaj gnanemu ferrariju je med naglim pospeševanjem, s katerim je želel prehiteti avtomobil z ljubiteljem (to je vidno po Ferrarijevih obrobah varnostnih pasov), odneslo zadek in končal je v zaščitni ogradi.

"K***c! Madona! O Bog! Mama, pelji nazaj, pelji nazaj! 'Porka miseria*'!", je vrelo iz mladeniča. Sprašujemo se, koga je nesreča bolj prizadela, njega ali lastnika ferrarija?

*presneto sranje (prosti prevod)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.