Ferrarijev volan posut s stikali

Foto: Žurnal24 Volan ferrarija 458 italia. (Foto: Ferrari)
Vožnja s ferrarijem ni tako enostavna, kot bi si mislili. Ob številnih stikalih na volanskem obroču ni čudno, da mora večina voznikov pred vožnjo najprej prebrati navodila o upravljanju z vozilom.
Oglej si celoten članek

V ferrariju 458 italia je stikal na volanskem obroču skoraj toliko kot pri formuli 1. Ne da bi spustili roko z volana, lahko v modelu 458 italia aktivirate naslednje sisteme: hupo, smerokaze, kratke in dolge luči, brisalce, glasnost avdio sistema in izbiro radijske postaje oziroma pesmi na CD/MP3 predvajalniku, lahko izbirate med nastavitvami podvozja in varnostne elektronike. Zadnji dve funkciji lahko dodatno nastavljate v vrsti kombinacij in parametrov, ob volanu pa sta tudi ročici za upravljanje z menjalnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.