Focus s porabo 3,5 litra!

Foto: Žurnal24 Ford focus EConetic Foto: Žurnal24 Ford focus EConetic Foto: Žurnal24 Ford focus EConetic Foto: Žurnal24 Ford focus EConetic
Ford bo novega focusa ECOnetic kupcem ponudil v začetku naslednjega leta, njegova pričakovana poraba pa bo manj kot 3,5 litra goriva na 100 kilometrov.
Oglej si celoten članek

Ford ECOnetic bo po opravljenem končnem certificiranju v drugi polovici letošnjega leta uradno v zrak izpustil manj kot 95 g/km škodljivega CO2. 1,6-litrski dizelski motor Ford Duratorq TDCi so inženirji še dodatno optimizirali z novim sistemom vbrizgavanja in turbopolnilnikom, izboljšanim hlajenjem polnilnega zraka in ukrepi za zmanjšanje trenja. Z dodatnimi ukrepi, ki vključujejo edinstven aerodinamični paket opreme s standardnim aktivnim upravljanjem maske hladilnika, pnevmatikami z ultra-nizkim kotalnim uporom in spremenjenim končnim prestavnim razmerjem, se lahko focus ECOnetic pohvali s povprečno porabo 3,5 litra dizelskega goriva na 100 kilometrov.

VEČ O NOVEM FORDU FOCUSU, KI SMO GA PREIZKUSILI NA MEDNARODNI PREDSTAVITVI, SI LAHKO PREBERETE TUKAJ.

Celotna vrsta tehnologij Ford ECOnetic, ki jo uporabljajo tudi drugi modeli novega focusa, vključno s sistemom ford Auto-Start-Stop, pametnim regenerativnim polnjenjem, načinom Ford Eco Mode in lučko za priporočeno prestavljanje, bo na voljo tudi v novincu, ki bo na voljo v karoserijski različici s petimi vrati in tudi kot karavan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.