Ford za 24. november najavil veliko novost

Foto: Ford
Foto: Ford
Ford je s prvo fotografijo za 24. november napovedal svojo veliko novost. Prodaja se bo začela na začetku leta 2022.
Oglej si celoten članek

Gre za novo generacijo poltovornjaka ford ranger, ki je nastal v sodelovanju z Volkswagnom. Nemci bodo kasneje predstavili svojega amaroka. Kot je znano do zdaj, naj bi ponudba med drugim vključevala športnega ranger raptorja (z motorjem EcoBoost V6), osnovnega rangerja z 2,0-litrskim dizlom, nato raptorja s 3,0-litrskim V6 dizelskim motorjem ter tudi priklopno hibridnega ranger plug-in hybrida.

PRVIČ V EVROPI Nora vožnja po dalmatinskih klifih

V kabini bodo po novem na voljo 12,0-palčni digitalni instrumenti (merilniki) in kar 15,5-palčni zaslon informacijsko-razvedrilnega sistema ter brezžična integracija za android auto in apple carplay.

Drzno Mačka planila med premijce

Fotografijo so razkrili pri Ford Australia, kjer so zapisali, da je bil novi ranger temeljito preizkušen na različnih off-roadih in javnih cestah in da je to "najbolj vsestranski in najboljši ranger do zdaj."

Mad Max Preizkusili smo razvpiti športni poltovornjak

Prva fotografija razkriva nove sprednje LED žaromete, ki prikazujejo zasenčenega rangerja, ki brodi skozi vodo. Ford je objavil tudi videoposnetek iz procesa oblikovanja, vključno s skicami, 3D risbami in modeliranjem iz gline, ki si ga lahko ogledate na povezavi spodaj.

Avto Poglejte, kako velik zaslon je Ford namenil focusu

Novo generacijo rangerja so sicer zasnovali pri Ford Australia, vendar bo to globalni izdelek, ki se bo prodajal na več kot 180 trgih po vsem svetu. Med razvojem so oblikovalci intervjuvali več kot 5000 ljudi in spremljali na stotine lastnikov poltovornjakov, da bi spoznali, kaj jim je pri njihovi uporabi vozila najbolj pomembno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.