Goodyear Dunlop Sava Tires lani rekordno

Foto: sava-tires.si
Foto: sava-tires.si
Goodyear Dunlop Sava Tires ima za seboj rekordno leto, ob tem pa je družba presegla napovedi, ki so bile precej smele, je povedal njen glavni direktor Thierry Villard.
Oglej si celoten članek

Ob tem je za letos napovedal tudi odprtje šest milijonov evrov vredne investicije v proizvodnjo obnovljenih gum za tovornjake, ki bo prinesla 70 novih delovnih mest.

Na srečanju s predstavniki medijev je Villard dejal, da je bilo lansko leto zahtevno, prav takšno pa naj bi bilo tudi letošnje. Vendar ima družba "pripravljen scenarij za ukrepanje v vseh razmerah", je poudaril. Lanskega poslovanja v številkah zaradi borznih pravil, družba namreč spada v skupino Goodyear, ta pa objavlja konsolidirane rezultate, ni mogel razkriti.

Glede trenutnega poslovnega okolja v Sloveniji je dejal, da so razmere v Sloveniji precej boljše kot ponekod v regiji, pri čemer je poudaril, da so v družbi Goodyear Dunlop Sava Tires predvsem zadovoljni s plačilno disciplino. Kot je dejal, na tem področju vsaj v njihovi družbi ne opazijo težav.

Za letos je napovedal nekatere spremembe v organizaciji družbe, s čimer bodo dosegli večje učinke, med večje spremembe v letu 2012 pa je napovedal označevanje gum. Po uredbi EU bodo morale namreč biti od prvega novembra vse pnevmatike označene z nekaterimi karakteristikami, ki bodo potrošnikom v pomoč pri izbiri. Gre za informacije o porabi goriva, ki jo povzroči določena pnevmatika, o tem, kakšen je njen oprijem pri zaviranju na mokri podlagi in kakšna je njena glasnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.