Google razkril svetovni zemljevid najbolj iskanih avtomobilskih znamk

Foto: Quickco Najbolj siakne avtomobilske znamke v Googlu Foto: Quickco Najbolj siakne avtomobilske znamke v Googlu
Čeprav je Toyota izgubila naslov proizvajalca, ki na svetu proda največ vozil, pa podatki Googla razkrivajo, da je to znamka vozil, ki jo ljudje po svetu najpogosteje iščejo v spletnem Googlovem iskalniku.
Oglej si celoten članek

Podatke, ki so jih zbrali pri podjetju Quickco, razkrivajo, da je Toyota najbolj iskana avtomobilska znamka v Googlovem iskalniku v kar 74 državah na svetu, vključno v ZDA, Avstraliji, na Kitajsem in v večinia afriških držav.

Kje so se izubili podatki za Slovenijo?

Za Toyoto je uvrščen BMW, ki je na 1. mestu v 51 državah. Nič kaj presenetljivo ni, da je BMW na prvem mestu v večini evropskih držav, vključno z Nemčijo, Belgijo, Poljsko, Avstrijo, Veliko Britanijo Hrvaško ... Zanimivo ob pogledu na zemljevid pa je, da za Slovenijo, eno redkih držav, podatkov sploh ni. Pa čeprav so na zemljevidu označene tudi veliko manjše države, kot so Luksemburg, Andora in Malta. 

Foto: Quickco Najbolj siakne avtomobilske znamke v Googlu

Na tretjem mestu je Hyundai, ki je popularen v Rusiji in Indiji. Visoko na seznam uje tudi Honda, po kateri je veliko zanimanja na spletu v Indoneziji, Braziliji in Kanadi. Kaj pa drugi? Volvo je prvi doma, na Švedskem, Fiat v Italiji, Volkswagen, najbolj prodajana znamka vozil lani, pa je dosegel najboljše rezultate v Španiji, Romuniji, Belorusiji, Estoniji, Andori, Urugvaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.